Una eina per a conèixer-nos millor…

CMparadetes3

Tothom sap on trobar-nos.

Els comerciants de la Marina aixequem cada dia la persiana amb el propòsit de donar el millor servei,  de ser propers,  de fer-ho bé.
Nosaltres  hi som cada dia, a peu de carrer,  patint els problemes de la nostra gent i dels nostres barris  perquè en formem part. Vivim en primera persona els duríssims moments que ens estan afectant a totes i tots.  I és per això que coneixem la importància d’estar junts, d’associar-nos, de combatre la resignació i la soledat.  Fa anys que ho intentem des de la nostra Associació mirant de donar-nos les eines que ens permetin treballar millor.  Participant de la vida dels nostres barris amb la resta de les entitats, amb la resta de la gent.

Avui, amb aquest blog, volem aixecar una persiana nova. Un espai que ens permeti conèixer-nos encara una mica millor, de més aprop.  Conèixer-nos i compartir.  Allò que ara se’n diu fer xarxa…

En aquest blog hi podreu trobar entrevistes i reportatges sobre els nostres comerços,  sobre la nostra feina.  Volem poder-vos explicar no només què fem, sinó també ( i sobretot) com ho fem i perquè ho fem…  Volem que aquest sigui un espai per a explicar-nos més i millor però també per a escoltar-vos.

Necessitem el vostres comentaris,  les vostres aportacions,  les vostres idees… Necessitem (tots plegats) ser més a prop per a ser més forts, per poder ajudar-nos millor…

Què us sembla,  ens hi posem?

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s