Charcuteria Santy

Rètol Xarcuteria Santy

Alts Forns, 74
08038  Barcelona
Tel. 93 431 01 82
Horaris: Matí 8:30 – 14:00 . Tarda: 17:00 – 20:30
Podeu veure el mapa clicant aquí

Foto Charcuteria Santy (porta)

La Charcuteria Santy és d’aquell tipus de botiges que fan venir gana.

Situada al carrer dels Alts Forns, 74  ens ofereix la garantia dels seus 26 anys d’experiència treballant amb productes de primera qualitat.  Un lloc de confiança!

Hi podreu trobar embotits ibèrics, pernils,  formatges, conserves, vins i altres “delicatessen”… També fan lots per a empreses i ofereixen un servei de càtering que està a l’alçada de la qualitat del seus productes i del seu servei.

Només de passar-hi per davant  ja et fa venir ganes de menjar…

Fa venir gana...

Oberta el mes d’agost de 1986 per Santy Trillero i la seva dona, Yolanda Rovira, Charcuteria Santy és un establiment que ha fet, des de sempre, de la qualitat en el producte i en el servei al client la seva bandera.
Santy Trillero coneixia molt bé el gènere que tocava. Va començar a treballar-hi de molt jove, amb tretze anys i,  quan va tenir la possibilitat d’obrir es seu propi establiment sabia molt bé què havia de fer i com ho havia de fer.
En una petita entrevista que li va fer la revista Zona Barcelona (publicació de l’Associació de Comerciants la Marina), ens explicava que, en la seva opinió, a les botigues de barri el client  hi busca productes de qualitat i un assessorament personalitzat: “El futur del comerç minorista rau en l’especialització i el servei al client”

Ara que, malauradament en Santy ja no hi és, la seva dona Yolanda continua la seva tasca amb la mateixa passió i dedicació i amb l’ajut de  Sergio Vázquez  que ha treballat a la botiga  gairebé des del principi.

DSC_0064

Charcuteria Santy forma part de l’Associació de Comerciants la Marina des de fa, aproximadament vuit anys perquè tant en Santy, en el seu dia, com la Yolanda, consideren que és molt important fer pinya per tirar endavant un sector, el petit comerç de barri, que és fonamental en la vida quotidiana i en la convivència als nostres carrers.

Fa venir gana2

I ara digueu-me… fa venir gana oi?

DSC_0055

Detall formatges i vins (Santy)

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s