Talleres JF

Talleres JF (rètol)

Mare de Déu de Port, 279 pati interior
08038 Barcelona
Tel. 93 332 89 95  Mòbil 678 748 223
Mail:  tjf_barcelona@yahoo.es
Horaris:  Matí: 9 a 14  tarda: 16 a 19 (dissabte a la tarda tancat)

Podeu veure el mapa clicant aquí

DSC_0042jpg

Quaranta anys de treball no són cap anècdota, cap casualitat.  Quaranta anys de treball són la demostració que les coses s’han fet bé dia a dia, hora de feina a hora de feina… i quaranta anys són moltes, moltíssimes hores de feina ben feta.

Talleres JF ho ha aconseguit i continua fent-ho cada dia.

El senyor Juan Fernández Villanueva va obrir aquest taller mecànic l’any 1973 i avui, amb 70 anys, segueix al peu del canó.  La continuïtat està assegurada; el seu fill Manuel Fernández Barea comparteix amb  el pare, des de fa anys,  l’experiència, la feina i  les ganes treballar com cal…

A Talleres JF estan especialitzats en mecànica i electricitat d’automòbils de qualsevol marca,  treballen també en el manteniment de flotes de vehicles, i la qualitat del seu servei  els permet tenir feina fins i tot en aquests moments tant durs que estem patint.

El senyor Juan Fernández Villanueva

El senyor Juan Fernández Villanueva

El senyor Juan Fernández ens rep amb molta cordialitat al seu despatx.

Parlar amb ell és tenir accés  a la història d’un sector (el de la mecànica de l’automòbil) que ha canviat molt en molt poc temps.  En la seva llarga trajectòria dins d’aquest ofici ha hagut d’adaptar-se a molts canvis que no sempre, segons opina, han estat per a bé…

Ens explica que, avui dia, els vehicles s’han convertit en “aviones con ruedas” i que la feina de mecànica s’ha transformat, casi exclusivament, en una feina de canviar peces que vénen ja fetes i que semblen portar “data de caducitat”.

Ha tocat i toca tots els pals de l’ofici: cotxes, furgonetes, camions i fins i tot tractors….

DSC_0050jpg

Gran aficionat al flamenc (passió que també comparteix amb el seu fill), el seu despatx està “condecorat” amb nombrosos cartells de concerts dels grans “cantaores”.

Ens parla també del barri i de la importància de les associacions que, des de diferents àmbits,  intenten millorar les condicions de vida. Ell forma part de l’Associació de Comerciants la Marina des del principi. Ha col·laborat sempre en totes les iniciatives que suposin una millora per al barri i reitera una cosa que ja va dir, al seu dia, en una entrevista que li va fer la revista Zona Barcelona (revista de l‘Associació de Comerciants la Marina) : “Me gustaria pedir a los comerciantes que se asocien para tener más fuerza y así tener mejores servicios. Los beneficios son para todos”

Quaranta anys de treball no són cap anècdota. Són la garantia que a Talleres JF es treballa “com Déu mana”

DSC_0046jpg

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s