Art i Decoració

P1010341 (2)

Carrer Mineria, 17, botiga 1a
08038 Barcelona
Tel. 93 296 70 03
mail: 
artidec@gmail.com
pàgina web: www.artidecoracio.es
Horaris:  de 10 a 13:30 i de 17 a 20 (dilluns matí i dissabtes tarda tancat)
Podeu veure el mapa clicant aquí.

Porta Art i Decoració

Art i Decoració és, sens dubte, un nom que descriu a la perfecció l’activitat d’aquesta botiga-taller  que podem trobar al carrer de la Mineria.

I ho fa perquè,  tant una cosa com l’altra (l’art i la decoració), han ocupat  (i ocupen) la vida d’aquesta família que porta dues generacions practicant aquest ofici.


La botiga la van obrir  l‘Ernesto Márquez i la seva dona Remei López.  Ernesto Márquez  va ser un reconegut artesà de la talla de fusta que va treballar emmarcant quadres de pintors tant importants  com  Josep Mestres i Cabanes, entre d’altres.
L’any 1975, en uns moments de forta crisi econòmica i política (va ser l’any de la mort de dictador) aquest matrimoni es va llençar a una aventura que avui continuen, amb la mateixa passió pel treball ben fet, les seves filles Mei i Ester.

Art i Decoració és una botiga especialitzada en marcs que concep la seva feina com un servei integral cap al client.

DSC_0017

La  Mei Márquez  ens rep molt cordialment i la conversa que tenim resulta molt i molt interessant.

La Mei, a banda de posar-nos al corrent de la història del seu establiment,  aconsegueix transmetre’ns tota aquesta passió per l’ofici que abans esmentàvem…  Les germanes Márquez són molt conscients que la feina que fan ha d’acompanyar el client durant molts anys; que el quadre que surt de la seva botiga ha de conviure de forma harmoniosa amb la llar on s’ha d’instal·lar i, per això,  la seva feina no es limita a emmarcar qualsevol objecte que el client desitgi, sinó, a més, oferir-li l’assessorament necessari per tal que el resultat final sigui òptim.

Mei Márquez durant l'entrevista.

Mei Márquez durant l’entrevista

Ens explica que poden emmarcar gairebé qualsevol tipus d’objecte que el client vulgui.  Poden emmarcar no només làmines,  pintures o diplomes, sinó també  samarretes, rosaris…  Tot allò que vulgui ser recordat.

A la seva pàgina web podem veure una bona colla d’exemples del magnífic treball que fan.

Per a Art i Decoració cada encàrrec és un desafiament en el què han d’intervenir no només l’objecte a emmarcar, sinó els gustos estètics del client, l’entorn on ha de ser col·locat i fins i tot la llum que l’ha de mostrar. Com dèiem abans, passió i amor per la feina ben feta.

Com a exemple d’aquest servei personalitzat ens mostren aquestes fotos en les que veiem una de les moltes solucions a mida que  Art i Decoració ha fet per als seus clients…

fotos mòbil 025fotos mòbil 229

Art i Decoració forma part  activa de l‘Associació de Comerciants la Marina perquè les germanes Márquez creuen fermament en la importància del comerç de proximitat i, també,  en la necessitat de la unió de tots aquells professionals que, com elles, estimen la seva feina i volen destacar oferint un servei de primera qualitat.

Advertisement

2 pensaments sobre “Art i Decoració

  1. grandes profesionales y grandes personas estas hermanas que eso es lo que a un cliente le gusta vuestro ARTE un beso

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s