ITC System

ITC SYstem

Mare de Déu de Port, 305-319
Local 15 (Jardins de la Mediterrània)
08038  Barcelona
Tel. 93 421 56 17
Mail: 
blancocarrascalsl@gmail.com
Horaris: Matins de 9 a 13 h  Tardes de 15:30 a 19:30
Dissabte tancat.

Podeu veure el mapa aquí

DSC_0024

Blanco Carrascal S.L (de nom comercial ITC System) és una empresa familiar dedicada a la instal·lació i manteniment de xarxes de comunicació: antenes, porters automàtics, instal·lacions de TDT, vídeo-vigilància…  En Luís Blanco Carrascal i la seva dona, Raquel Peña Robles, la van fundar en una petita habitació del seu pis particular ara fa divuit anys.


La història de ITC System és una d’aquelles petites històries de tenacitat, treball i dedicació. La història de molts dels comerciants i professionals que decideixen emprendre un petit negoci perquè s’estimen allò que fan i saben fer-ho bé.
En Luís  va  començar a treballar de molt jove i la seva és una feina que l’ha apassionat des de sempre. De manera que en un cert moment, decideixen,  amb la seva dona, muntar un negoci propi.
Divuit anys de treball ininterromput posen en evidència que no es van equivocar quan van prendre aquella decisió.

Raquel Peña Robles atenent un client

Raquel Peña Robles atenent un client

La senyora Raquel Peña Robles ens rep amb molta amabilitat i tenim amb ella una conversa molt agradable.

Té prou paciència com per mirar d’explicar-nos (a nosaltres que som uns totals ignorants en qüestions d’instal·lacions d’aquest tipus)  la feina que fan, i acabem entenent no tant  els intríngulis tècnics de la seva activitat, si no el fet que la senyora Raquel sap tractar amb la gent.

Ens confessa que si la passió del seu marit és el treball tècnic,  la seva és el tracte amb la clientela. Ens explica com, molt sovint,  poden arribar a solucionar un problema parlant per telèfon (divuit anys d’experiència són divuit anys d’experiència). I ens parla de la gent gran…

Que una empresa que es dedica a la instal·lació d’antenes, porters automàtics i sistemes de TDT faci una tasca d’acompanyament a la gent gran pot sonar estrany,  però la vida ja les té aquestes petites sorpreses.
La senyora Raquel ens explica com, per molta gent gran que viu sola, la televisió es converteix en una cosa molt important.  Passar llargues hores a casa sense televisió pot arribar a ser, per la gent que viu sola, un suplici.
I amb aquests comandaments a distància tan complicats i tants canals…  ITC System  acaba fent, molt sovint d’assessoria per a molta gent gran que necessita poder veure aquell programa que l’acompanya tant…

La senyora Raquel ens explica com s’acaben creant, d’aquesta manera, vincles humans molt interessants…

DSC_0030

ITC System forma part de l’Associació de Comerciants la Marina i, tot i que admet que (per qüestions de temps) no pot col·laborar- hi tot el que voldria, valora molt positivament la tasca que fa l’Associació.
Ha assitit a alguns  dels cursos que organitzem  i pensa que és molt important associar-se per tal de ser més forts i defensar un model de comerç que té molt més a oferir que les grans superfícies.

“Nosaltres, el comerç de proximitat, podem oferir un tracte molt més personalitzat i la nostra principal arma és la de fer la feina ben feta. Si no ho fem així el client no torna”

DSC_0027

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s