Món Animal

DSC_0001

Carrer Foneria, 45
08038 Barcelona
Tel. 93 431 74 02
mail: 
foneria@monanimal.net
Horaris: de dilluns a divendres
de 9:30 a 14 i de 16:30 a 20:30
dissabte de 9:30 a 14 (tarda tancat)
Podeu veure el mapa aquí 

Porta Món Animal

Món Animal és una botiga que ven vida.

Vendre animals no és cap broma i a Món Animal porten des de 1983 fent-ho. Una història tan dilatada, en un sector tan delicat, és la millor prova que a Món Animal han sabut fer les coses bé.

A més de la venda d’animals, compten també  amb tot tipus d’alimentació per a ells,  perruqueria canina i atenció veterinària. Es tracta, doncs, d’oferir un servei integral a totes aquelles persones que prenen la decisió de compartir la seva vida quotidiana amb algun animal domèstic.

Món animal és una botiga molt animada.  Els nombrosos ocells de tot tipus que l’omplen, no paren quiets ni estan callats mentre esperen que algú se’ls emporti a casa. Entrar a la botiga és un veritable espectacle de so i moviment.  I a més, aquest establiment compta amb una directora de relacions públiques molt eficient… Gairebé diria que espectacular!

Sofia... Sophie per als amics.

Sofia… Sophie per als amics.

La Sophie campa amb tota llibertat per l’interior de la botiga, va repartint conversa entre els clients i aconsegueix, d’aquesta manera, que entrar a comprar a Món Animal, sigui tota una experiència…

Malgrat la nostra insistència,  Sophie es nega a concedir entrevistes  (ja sabeu com són la gent famosa…) i delega aquesta funció en el senyor Carles Coll que ens atén molt amablement…

El senyor Carles Coll

El senyor Carles Coll

El senyor Carles Coll, amb la seva dona, Isabel Real van començar en aquest negoci ja fa trenta anys. Primer amb una petita botiga de 25 metres quadrats al carrer Noguera Pallaresa, a cavall entre Sants i la Bordeta, desprès en un altre local al carrer Olzinelles per, al cap de poc temps , instal·lar-se definitivament al nostre barri.

El senyor Carles ens explica que la seva és, sobretot, una feina d’assessorament: “No es tracta només de despatxar. La  venda d’animals no pot ser una venda per impuls sinó que ha de comptar amb un assessorament. El que volem és que la gent s’emporti un animal que pugui cuidar adequadament.”

Es nota que al senyor Carles li agrada la seva feina.  No podria ser d’una altra manera: “En aquesta feina no pots plantejar-te tancar i fer vacances. Els animals no els pots deixar abandonats…”  La passió d’aquest matrimoni per la seva feina ha donat com a resultat (entre d’altres) que el seu fill Jordi Coll (que ha viscut des de petit la feina de la botiga) tingui, ell també, una botiga d’animals molt particular…  Al carrer Badal, 53 , en Jordi hi té una botiga especialitzada en rèptils ( aquí podeu veure la seva pàgina web)

Món Animal forma part de l’Associació de Comerciants la Marina des del principi: “El petit comerç és el que millor tracte pot oferir al client. En el nostre cas, per exemple. En la qüestió de l’alimentació per a animals, hi ha moltes gran superfícies que en tenen… El que no poden fer és aconsellar-te quin és el millor producte per al teu animal. Nosaltres  coneixem i estimem els animals que venem i podem assessorar molt millor”

Carles Coll, Pili Bertolín i Isabel Real... l'equip humà de Món Animal.

Carles Coll, Pili Bertolín i Isabel Real són l’equip humà de Món Animal.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s