Mobles Zona Franca 1

DSC_0007

Passeig Zona Franca, 141
08038  Barcelona
Tel- Fax 93 432 37 99
Mail: 
bcnzonafranca@macmobles.com
www.mobleszonafranca.es
www.macmobles.cat
Horaris: de 9.30 a 13:30 i de 16:30 a 20:30
(de dilluns a dissabte)
Podeu veure el mapa

Porta Macmobles1

Mobles Zona Franca és un dels comerços que porta més temps formant part de l’Associació de Comerciants la Marina.
Aquesta botiga de mobles de disseny i interiorisme va ser fundada l’any 1984 pel senyor Josep Campos. Amb el temps, els seus fills Oscar i Rubén han entrat a formar part de l’empresa i avui Mobles Zona Franca compta amb dues botigues: la del Passeig de la Zona Franca 141  (que és de la que us parlarem avui) i una altra situada a la Carretera del Prat, 11.

Des de desembre del 2012 Mobles Zona Franca forma part de Moblistes Associats de Catalunya (MacMobles), una empresa que agrupa petits comerços del moble i l’interiorisme, que els permet, alhora, mantenir  el seu funcionament autònom i la seva forma de treballar amb la possibilitat de poder oferir millors condicions tant en preus com en finançament.

La unió fa la força (tant a nivell de barri com de sector empresarial) i això a Mobles Zona Franca ho han tingut sempre molt clar.

Rubén Campos durant l'entrevista

Rubén Campos durant l’entrevista

Rubén Campos ens rep molt cordialment  i ens explica la trajectòria d’aquesta empresa familiar.

És, un cop més, una història de molts anys de feina, de moltes hores de dedicació a un sector  (el del moble i l’interiorisme) que es coneix i s’estima profundament: “El meu pare ha treballat tota la vida en aquest sector, des de ben jovenet…  I fa ja trenta anys que va obrir aquesta botiga. Jo en fa dotze anys que hi treballo i el meu germà també hi està treballant. És, doncs, una empresa familiar amb trenta anys de funcionament… Alguna cosa haurem estat fent bé”

Ens explica que no hi ha cap secret o, si n’hi ha un, és ben conegut: moltes hores de lluita, de feina, i donar un servei exclusiu, adaptat: “Aquí oferim un tracte completament personalitzat; podem adaptar cada producte a les necessitats del client. Podem adaptar les mides del moble, el color dels entapissats i, alhora, oferir assessorament en decoració i interiorisme. És això el què ens diferencia de les grans superfícies.”

Ens explica que la gran majoria dels seus clients són persones que vénen per recomanació d’altres clients que ja hi han comprat i que han tingut una bona experiència: “La principal arma del comerç petit és donar un bon servei”

DSC_0016

Com ja hem dit, Mobles Zona Franca forma part de l’Associació de Comerciants la Marina des del principi i en Rubén ens explica que en valoren molt les  iniciatives. Al mateix temps, però, troba a faltar més unió entre  els comerciants: ” Encara en som pocs… caldria que tots els comerços hi estiguessin associats. Hem de ser capaços de cola·laborar si volem ser més forts i encarar aquests temps difícils que ens està tocant de viure”

Moltes gràcies, Rubén, per la teva atenció i endavant amb la bona feina que esteu fent des de fa una pila d’anys.

DSC_0013

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s