Anna Maria Madrid

logo porta despatx copiaVilamarí 86-88
Edifici Euro Bussines Centre
08015 Barcelona
Tel:93 380 15 48  – Fax: 93 299 12 56
mail: 
info@economista.cat
web: www.economista.cat
Horaris: Matí de 9 a 14 h de dilluns a divendres. Tarda: de 16 a 19 h de dilluns a dijous
Visites en hores concertades
Podeu veure el mapa

Anna Maria Madrid al seu despatx

Anna Maria Madrid al seu despatx

Tenir un negoci no és només disposar d’un local i oferir un servei amb rigor i qualitat. Tenir un negoci implica, per força, muntar una empresa i capbussar-se en tot un tipus de conceptes que sovint, a la majoria dels mortals, ens semblen estranys, llunyans i força incomprensibles: comptabilitat, fiscalitats diverses, contractes de personal… Un món que, d’entrada, queda lluny d’allò que és el dia a dia de la feina que fem en aixecar la persiana.

Anna Maria Madrid és una d’aquelles persones que s’encarrega de traduir-nos aquest llenguatge legal en alguna cosa comprensible….  Anna Maria Madrid és economista i la seva activitat professional es centra en la gestió i l’assessorament per a empreses.  Té, com diríem els profans, una gestoria.

DSC_0002

L’Anna Maria Madrid és del barri. Hi ha viscut sempre i hi està molt arrelada.

Després d’estudiar la carrera d’Econòmiques i Empresarials i de fer diversos màsters en gestió d’empreses (podeu veure el seu currículum aquí) l’Anna va treballar en diverses PYMES i en una multinacional fins que, l’any 2003, va decidir-se a començar el seu propi projecte en el que treballa a plena dedicació des del 2007.

Ens rep molt cordialment al seu despatx i ens parla de la seva feina:
“En general la relació que sol tenir la gent amb el seu gestor és cíclica, temporal… Vull dir que, sovint, només venen a portar els papers quan cal fer les declaracions trimestrals…  Això està molt bé i ha de ser així, però la meva feina va més enllà.
Jo ofereixo un servei molt personalitzat que vol acompanyar el negoci i ajudar-lo a tenir una visió més amplia… Tinc com a clients empreses més grans i més petites, móns diferents… però sigui quina sigui la mida d’aquests móns jo els puc aconsellar i assessorar per tal de fer que la seva activitat sigui més eficient.”

Anna Maria Madrid durant l'entrevista

Anna Maria Madrid durant l’entrevista

Atès que l’Anna Maria Madrid és economista,  no podem evitar parlar de l’actual situació de crisi econòmica:
“El petit comerç de proximitat és sempre el primer en rebre en les situacions de crisi. És la pell del sistema econòmic. La superfície més delicada… El comerciant sempre és el primer que rep l’impacte”
Ens explica que en aquestes situacions s’ha de fer l’esforç de reduir les despeses però que cal anar amb compte perquè també és important prendre iniciatives  per afrontar la situació:
“Si només reduïm despeses (cosa d’altra banda imprescindible) correm el perill d’anar-nos ofegant a nosaltres mateixos. Cal  lluitar i reinventar-se… Ja sé que es fàcil de dir… però és molt important buscar la forma d’augmentar l’activitat, per poc que sigui. És en aquest sentit que les associacions de comerciants poden fer una tasca molt important de reactivació, trobar iniciatives comuns que incentivin la nostra activitat. No podem esperar que vinguin de fora a dinamitzar el nostre barri. La unió sempre ens fa més  forts…”

L’Anna forma part de l’Associació de Comerciants la Marina des que va començar amb la seva pròpia empresa. A més assessora a diversos comerciants del barri.

Conversar amb l’Anna Maria Madrid és tot un plaer. Sap molt bé del que parla i ho fa amb la passió pròpia de qui s’estima el seu treball.

Moltes gràcies, Anna.

DSC_0011

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s