Autoescola ZF

DSC_0007

Carrer Mineria, 54  -08038  BCN – 93 332 55 32
Passeig Zona Franca, 186  – 08038  BCN – 93 422 07 03
Carrer de Sants, 91 – 08014 BCN –  93 332 32 08
Carrer Joan Güell, 94-96 – 08028 BCN – 93 409 90 53
Rambla Marina, 242 – 08907 L’H – 93 336 07 51
Carrer Maladeta, 39 – 08950 Esplugues –  93 438 54 36
www. autoescuela-barcelona.com
Mailzonaf@autoescuela-barcelona.com

DSC_0008

Autoescola ZF és una empresa familiar que en els darrers anys ha sabut créixer fent una oferta de serveis àmplia i diversificada.

L’any 1998 el senyor Joaquim Santana, que ja treballava en aquest sector des de feia molts anys, es decideix a instal·lar-se pel seu compte i agafa una autoescola que ja funcionava des dels anys 70 al barri: l‘Autoescola Zona Franca.  Amb el temps, els seus fills, Xavier i Manel, s’incorporen a l’empresa i entre els tres aconsegueixen expandir-se.

En aquests moments, Autoescola ZF té sis locals oberts.  Dos d’aquests estan al nostre barri (l’original del Passeig de la Zona Franca, 186 i el del carrer de la Mineria, 57) i la resta distribuïts entre el districte de Sants-Montjuïc (carrer de Sants, 91), el del districte de les Corts (Joan Güell, 94-96), l’Hospitalet (Rambla Marina, 242) i Esplugues (carrer Maladeta, 39).
Han anat diversificant la seva oferta de serveis. Primer treballaven els cursos de carnet de cotxe i, amb el temps, han anat podent oferir (a base de fer els estudis corresponents) tots els carnets: el de moto, el de camió, el de tràiler i, finalment, el d’autocar.

DSC_0015

Visitem el seu local del carrer de la Mineria, 54, que queda just darrera de l’edifici La Campana, i que van obrir l’any 2007.  És un local gran, amb molt d’espai i molt bona llum. Allà som rebuts per en Xavier i en Manel Santana.

Molt amablement, ens expliquen la història d’aquesta empresa i, un cop més, ens fan entendre que no hi ha altre secret que la passió per la feina que fas i un tracte molt personalitzat als clients.

Xavier Santana i Manel Santana durant l'entrevista

Xavier Santana i Manel Santana durant l’entrevista

Quan arribem al local, unes noies joves celebren l’èxit a l’examen que acaben de fer, i a nosaltres  ens vénen records de joventut i dels nervis d’aquella època (ja llunyana) en què celebràvem èxits similars.

Durant la nostra visita veiem molta gent jove i molt “bon rotllo” entre alumnes i professors. Es respira bon ambient i no hi ha dubte que aconseguir aquest clima és la demostració que les coses es fan bé.

“La majoria de la gent torna quan vol treure’s un altre carnet i molts ens envien els seus amics, sobretot pel carnet de moto“, ens explica en Manel. “La nostra és una autoescola molt “motera”. Ve molta gent, fins i tot d’altres ciutats, pel tema de les motos… Ens agraden molt i suposo que això la gent ho nota”

Activitat a una de les aules.

Activitat a una de les aules.

També és molt important l’atenció que dediquen als carnets “professionals” (camió, tràiler i autocar), carnets  que, en aquests temps de crisi, poden obrir la porta a nous horitzons laborals.

Que Autoescola ZF és una empresa jove i dinàmica ho posa de manifest, també, l’atenció que dediquen a la qüestió d’Internet… Tenen una pàgina web molt ben dissenyada (podeu veure-la aquí) i presència a les xarxes socials (aquí podeu veure el seu Facebook  i el seu canal al Youtube). Eines actuals per a una clientela bàsicament jove…

Sortim d’Autoescola ZF amb la sensació, un cop més, que al barri hi ha molta gent que està fent les coses ben fetes!

DSC_0012 (1)

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s