ICALI Assegurances

DSC_0007 (1)

Mare de Déu de Port, 252
08038 Barcelona
Tel. 93 223 33 09 Fax. 93 223 32 79
Mail:  
icali@segurosicali.com
Web: www.segurosiscali.com
Horari: de 9 a 14 h i de 3, 30 a 19 de dilluns a divendres
dissabte tancat.
Podeu veure el mapa

DSC_0012

Icali corredoria d’assegurances va començar la  seva activitat l’any 1991  i de sempre ha estat una empresa vinculada al nostre barri.

 El senyor Josep Valldosera va decidir crear-la quan, després de treballar durant anys per a una companyia d’assegurances, va fer l’opció de posar-se pel seu compte . Ell, llavors,  ja estava vinculat professionalment a  la Marina,  coneixia molta gent i molta gent el coneixia i hi confiava. Així doncs, no va tenir cap dubte que el centre de l’activitat de Icali havia de ser el nostre barri.   Vint-i-dos anys de  treball avalen, sens dubte, aquella decisió.

DSC_0004

El senyor Josep Valldosera ens rep molt amablement i mantenim amb ell una conversa molt interessant.

Desconeixedors com som de les interioritats del món de les assegurances ( i de tantes altres coses) comencem per preguntar-li què és una corredoria d’assegurances:

” Una corredoria d’assegurances és el que abans es coneixia com un “agent lliure”, és a dir, nosaltres no depenem de cap companyia sinó que a cada client, en funció de les seves necessitats i característiques, li podem oferir l’assegurança que més li pot interessar, sigui de la companyia que sigui. Això ens permet poder oferir  en cada moment el millor producte al millor preu”
El senyor Josep ens explica com, d’aquesta manera,  des de Icali, consideren que el centre de gravetat de la seva feina és el client.

Com hem fet durant totes aquestes entrevistes, tornem a constatar que l’atenció personalitzada és, un cop més, allò que caracteritza el nostre petit comerç,  la nostra petita empresa…

El senyor Josep Valldosera durant l'entrevista.

El senyor Josep Valldosera durant l’entrevista.

El senyor Josep Valldosera ens explica també que Icali és una empresa familiar:

“Aproximadament cap a l’any 1994, la meva dona,  Lidia Martínez, es va incorporar a l’empresa. Ella venia del món de la venda i, ràpidament es va posar al corrent. Som, doncs, una empresa familiar que vol mantenir un volum de negoci que ens permeti continuar fent les coses bé, tal i com ens agrada fer-les…”

Icali corredoria d’assegurances forma part de l’Associació de Comerciants la Marina des de fa molt de temps i el senyor Josep Valldosera valora molt positivament l’activitat que aquesta associació desenvolupa:
“Crec que és molt important la feina que es fa, sobretot en el tema de formació…  Cal estar units per poder col·laborar entre nosaltres i ser més forts.  El comerç de proximitat és un sector molt important en la vida de qualsevol barri”

Sortim de l’entrevista pensant que el senyor Josep Valldosera té raó.

DSC_0008

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s