Farmàcia Cuscó

DSC_0045

Passeig de la Zona Franca, 162-164
08038 Barcelona

Tel. 93 421 81 29  Fa. 93 331 61 37
Mail: farmaciacusco@yahoo.es
Horaris: de dilluns a divendres de 9 a 13:30 h
i de 16:30 a 20 h.
Dissabte de 9 a 13: 30 h.
Podeu veure el mapa

DSC_0041

Al Passeig de la Zona Franca, més avall de la Plaça de la Marina si aneu cap al mar, hi trobareu la Farmàcia Cuscó. 

La senyora Maria Cuscó Ramoneda va agafar aquesta farmàcia fa divuit anys i des d’aleshores forma part del dia a dia de molts veïns i veïnes d’aquella part del nostre barri.

Ens rep la senyora Cuscó, amb molta cordialitat, i ens explica un munt de coses interessants:
“Fa trenta-cinc anys que tinc farmàcia, abans en tenia una altra de més petita i quan em va sortir l’oportunitat d’agafar aquesta, vaig venir cap aquí. Al llarg d’aquests anys, amb l’ajut dels meus col·laboradors l’hem anat tirant endavant…”

També en el cas de la Farmàcia Cuscó, ens trobem amb una activitat que ve de lluny: “La meva mare era farmacèutica, tot i que no va tenir farmàcia, i jo tinc dues filles que també ho són. Una s’està aquí amb mi i l’altra ve a treballar-hi a estones” 

DSC_0053

Hem anat constatant, al llarg d’aquests articles sobre els comerços del nostre barri, que aconseguir la confiança del client és el més important. Això, en el cas d’una farmàcia, és encara més vital:
“Nosaltres formem part del sistema sanitari i, molt sovint, ens trobem amb persones que acudeixen a nosaltres abans que al metge…  La relació que s’estableix amb el client és molt propera i nosaltres intentem sempre respondre a aquesta confiança que ens atorguen…”

La Farmàcia Cuscó està especialitzada, a més, en ortopèdia i en dermofarmàcia. S’hi fan encara fórmules magistrals i pel que fa a les noves tecnologies no es queden enrera. Tenen una pàgina al Facebook on podreu trobar-hi tota la informació sobre els seus productes i les seves ofertes.

La senyora Cuscó ens parla del barri:
“Estic molt contenta d’estar a la Marina. Aquest barri és com un poble. Hi viuen famílies senceres de varies generacions i tots ens coneixem. I a més, aquí, a la farmàcia, estableixes vincles molt profunds amb les persones amb les que tractes…  Nosaltres per la nostra banda fem tot el possible per correspondre a aquesta confiança”.

A nosaltres, desprès de visitar la Farmàcia Cuscó, no ens queda cap dubte que, aquesta confiança de la qual parla la senyora Cuscó és una realitat ben tangible.  Només cal entrar-hi per notar-la.

L'equip de la Farmàcia Cuscó.

L’equip de la Farmàcia Cuscó.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s