Bayot Collado S.L.

DSC_0062

Mare de Déu de Port, 168-170
08038 Barcelona
Tel. 93 421 49 22 Fax. 93 296 56 16
Mail: bayot_collado_sl@hotmail.com
www.bayot-collado.com
Horari: 
de dilluns a divendres de 9 a 13:30 h. i de 16 a 20 h
dissabtes de 9:30 a 14 h.
Podeu veure el mapa

DSC_0067

Bayot- Collado S.L  és una botiga sorprenent.

Un negoci familiar tan ben portat que la seva fama va més enllà del barri.  A Bayot- Collado  hi ve gent a comprar de tot Barcelona i de més lluny.  Sota l’aparença d’una senzilla botiga de subministres de lampisteria, gas i electricitat s’hi amaga la realitat d’una empresa que ofereix les millors marques, als millors preus i amb l’assessorament més professional que es pugui trobar.


Gestionada a partir d’uns principis molt clars i tradicionals i alhora sabent utilitzar les noves tecnologies de la forma més innovadora.
Però anem a pams…

DSC_0071

L’actual botiga Bayot- Collado es va obrir l’any 1992 com a conseqüència, un cop més, d’una tradició familiar.  El pare de José Antonio Bayot va venir de Lleida per exercir la seva professió.  Es va instal·lar al barri de Santa Eulàlia de l’Hospitalet de Llobregat i el seu bon ofici el va portar a fer moltes instal·lacions a llocs molt diversos (entre ells el nostre barri).  Els seus fills van seguir l’ofici del pare amb la mateixa dedicació i professionalitat. I una de les conseqüències d’aquesta tradició és aquesta sorprenent botiga del carrer Mare de Déu de Port.

Laia Bayot, Montserrat Collado i Jose Antonio Bayot durant l'entrevista

Laia Bayot, Montserrat Collado i José Antonio Bayot durant l’entrevista

Laia Bayot, Montserrat Collado i José Antonio Bayot ens reben molt cordialment i mantenim amb ells una conversa molt agradable.  José Antonio ens explica la política comercial que segueixen:
“Aquí treballem com sempre s’havia fet. L’únic secret és que darrera el mostrador hi ha uns professionals de l’ofici que coneixem perfectament allò que venem i com funciona. Nosaltres et venem la peça que necessites i t’expliquem com l’has d’instal·lar… i si no te’n surts te la instal·lem nosaltres.
Ens venen moltes senyores que es fan les reparacions elles mateixes perquè nosaltres els expliquem com ho han de fer…” 

Aquí hi intervé la Laia Bayot: “Nosaltres volem vendre-li al client allò que necessita. Si ve algú que vol canviar una aixeta però que pot solucionar el seu problema canviant simplement una junta… doncs li venem la junta. Coneixem què venem i com funciona i no volem vendre per vendre. Crec que la gent això ho valora!”

Que la honestedat i la professionalitat són una bona política comercial ho demostra el fet que Bayot-Collado sigui, avui per avui, una de les botigues de subministres de material més importants de Barcelona.

DSC_0072

Un capítol apart mereix el tema de les noves tecnologies. La Laia Bayot, a més d’estar a la botiga des dels catorze anys, ha tingut temps de fer el estudis d’Ingeniería Industrial. I, jove com és, ha obert una nova porta al negoci que està funcionant molt bé.

Bayot-Collado S.L. té una pàgina web molt eficient i, a més, treballa activament a Facebook. Però és que, a més a més, la Laia (que és qui ha dissenyat i gestiona tot el tema 2.0) ha tirat endavant una botiga on-line que està obrint les portes d’aquest magnífic negoci familiar a altres territoris físics i virtuals.

Bayot -Collado forma part de l’Associació de Comerciants la Marina i valoren molt positivament la tasca que fa: “El petit comerç té clar que l’atenció al client és la millor arma que tenim”

Te raó, un cop més, en José Antonio Bayot…  Té raó i, a més, ell i la seva família estan fent les coses molt ben fetes. Sortim de la botiga amb les piles carregades… Hi ha tants professionals al nostre barri que treballen amb entusiasme!

Si no coneixeu Bayot -Collado S.L. aneu-hi…  Val la pena conèixer gent que treballa amb tantes ganes!

DSC_0069

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s