Administració de Loteria Costa

DSC_0004

Mare de Déu de Port, 379 – 381
08038 Barcelona
Tels. 93 331 52 98 – 93 296 45 19
Mail: 
loteriacosta@hotmail.com
Horaris: de 9 a 13:30 i de 16:30 a 20:30 h.
dissabtes de 9 a 13:30 h
Podeu veure el mapa

DSC_0007

Al carrer Mare de Déu de Port hi trobem l‘Administració de Loteria Costa, un establiment molt arrelat al barri des de fa més de vint-i-cinc anys.  Moltes entitats (entre elles l’Associació de Comerciants la Marina) tenim el costum de comprar-hi aquella famosa Loteria de Nadal que, desprès, us anem oferint amb l’esperança de compartir l’alegria d’un premi que sol ser més esquerp del que tots voldríem.

El cert, però, és que a l’Administració de Loteria Costa n’han repartit uns quants, de premis, i algun de força important.

Hi entrem amb aquella llumeta d’esperança encesa als ulls i el propòsit, encara secret, de sortir-ne amb un bitlletet de paper que ens alimenti els somnis durant unes hores… Ai, no! que hem vingut a una altra cosa…

El cartells que hi ha sobre la finestreta acrediten alguns del premis que ha repartit Loteria Costa

El cartells que hi ha sobre la finestreta acrediten alguns del premis que ha repartit Loteria Costa

Hem vingut per conèixer una mica millor la història d’aquest negoci familiar.  Ens rep, molt amablement, la senyora Carme Costa:
“Vam obrir l’any 1987. Llavors això de les administracions de loteria anava per concurs i jo m’hi vaig presentar i el vaig guanyar. Amb el meu marit ja vivíem aquí al barri i teníem aquest local i aquí ens vam instal·lar…”

En explica la senyora Carme que durant aquest temps el negoci de la loteria ha canviar molt:
“Abans, a part que hi havia menys jocs, nosaltres teníem l’exclusivitat de les loteries de l’estat. Ara s’ha complicat tot molt… Hi ha més punts de venda i es fa amb màquines a altres establiments… Ara hi ha més competència, com en tot…”

La sra. Carme Costa durant l'entrevista

La senyora Carme Costa durant l’entrevista

També ens explica que, pel que fa a premis, n’han donat uns quants durant tots aquests anys:

“Sí, de premis no ens podem queixar. Hem donat alguns primers premis, no de Nadal. De Nadal vam donar un tercer premi… I desprès, de la loteria primitiva, hem donat un  premi d’un milió dos-cents mil euros…  No, de premis no ens podem queixar.”
En sentir parlar de premis, aquella llumeta d’esperança amb la que havíem entrat s’encén encara una miqueta més…  La senyora Carme Costa ens continua explicant coses:
“Tenim una clientela molt fidel… Es nota que això és un barri.  Tenim molts clients i clientes habituals… En això tampoc no ens podem queixar.”

DSC_0013

L’Administració de Loteria Costa forma part de l’Associació de Comerciants la Marina:

“Ara tot està molt difícil però, precisament per això, hem de mirar d’estar junts i col·laborar en tot el que es pugui…”

Agraïm a la senyora Carme Costa la seva amabilitat i sortim de l’establiment…
En fer-ho no podem evitar mirar de reüll aquell cartell que certifica que, allà,  s’hi ha donat un premi amb moltes xifres… Ens toquem la butxaca i comprovem que sí… el bitlletet que alimentarà els somnis durant unes hores és ben guardat. Al cap i a la fi… si no en compres segur que no et toca!

DSC_0015

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s