Multióptiques Josa

DSC_0022 (1)

Passeig de la Zona Franca, 155
08038 Barcelona
Tel. 93  432 24 98
mail: 
multiopticas@josa.com
www.multiopticas.com
Podeu veure el mapa

DSC_0026

Al Passeig de la Zona Franca, entre el carrer de la Foneria i el carrer dels Alts Forns,  hi podem trobar Multiópticas Josa.
En entrar-hi ens trobem amb un local modern, funcional i ben decorat en el qual les possibilitats de triar marques i models de tot tipus són enormes.

Aquest establiment es va instal·lar al nostre barri l’any 1987, però la història d’aquesta empresa familiar és molt més dilatada.  Multiópticas Josa va néixer al carrer de Sants (concretament al numero 11, on encara els podeu trobar) l’any 1934.  Vuitanta anys d’existència són tota una garantia de bona feina i bon servei.  I més quan, al llarg d’aquest temps, Multiópticas Josa ha aconseguit anar creixent fins a consolidar una xarxa de 10 botigues distribuïdes entre Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Esplugues, Molins de Rei, Martorell, Sant Just Desvern, Olesa de Montserrat i Cornellà de Llobregat.

A la seva pàgina web hi podeu trobar tota la informació.

DSC_0033

Però l’objectiu d’aquest article es parlar-vos de la botiga del nostre barri…

Quan hi entrem som atesos per la Rosa i la Maria Lurdes… Elles, malgrat la seva joventut, porten ja anys treballant a la casa i cal dir que, mentre esperem (perquè estan atenent uns clients) podem comprovar que el servei i l’atenció que  ofereixen és excel·lent.  La Rosa ens dedica uns minuts per explicar-nos la història d’aquesta empresa i posar-nos al dia de quina és la feina que fan:

“A totes les nostres botigues hi treballem un llicenciat en optometria i un comercial. D’aquesta manera ens assegurem que el servei que oferim és de la millor qualitat. Tant pel que fa al diagnòstic (que és la feina del llicenciat en optometria) com en  l’assessorament pel que fa a marques, models i preus”
La Rosa ens explica com ha canviat, en pocs anys, l’activitat que fan a Multiópticas Josa:

Rosa Maria Teixidó durant l'entrevista

Rosa Maria Teixidó durant l’entrevista

” Ha canviat molt… Fa uns anys fer-se unes ulleres era una cosa molt cara. Les ulleres es feien perquè duressin molts anys i la gent jove no volia portar-ne… Creien que feia gran. Ara tot és molt diferent. Les ulleres formen part del món del disseny i la moda i els preus han baixat moltíssim.
Hi ha una gran varietat d’ofertes i possibilitats i, avui en dia, pots plantejar-te tenir-ne diversos parells en funció de la roba que et vulguis posar o del lloc on hagis d’anar…”

La Rosa coneix molt bé la seva feina i la sap explicar:

“A més a més aquí no només fem ulleres… També tenim lents de contacte, audiòfons i som especialistes en altres tipus de material com ara aparells d’òptica i de meteorologia”

DSC_0027

Abans de sortir de la botiga donem les gràcies a la Rosa i a la Maria Lourdes…  I no podem evitar pensar en la sort que tenim, en aquest barri, de tenir establiments com aquest on et sents tan ben rebut i ben atès…

En sortir ens mirem aquelles velles ulleres mig tortes que fa tants anys que cavalquen sobre el nostre nas. Potser sí que tocaria canviar-les…

DSC_0023 (1)

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s