Talleres Pérez Alonso S.L.

IMG_0205

Mare de Déu de Port, 124
08038 Barcelona
Tel. 93 223 21 10
Fax: 93 223 20 73
Cita prèvia tel. 93 223 30 42
Mail: 
tpalonso1@gmail.com
www.talleresperezalonso.com
Podeu veure el mapa

IMG_0208

Gairebé al final del carrer  Mare de Déu de Port, al barri de Port, hi podreu trobar Talleres Pérez Alonso S.L.

Fa ja més de trenta-cinc anys els germans Manuel Alonso i Carlos Alonso  van agafar el local de l’antic cinema Casas per instal·lar-hi un taller de planxisteria. El fill del Carlos, en Sergi Alonso hi va començar a treballar de molt jove, als quinze anys.

Talleres Pérez Alonso S.L. és, també, un exemple d’empresa familiar  que ha sabut créixer i adaptar-se, en cada moment, a la realitat dels temps.

IMG_0210

Fa aproximadament tres anys i mig, en jubilar-se en Carlos i en Manuel, el Sergi Alonso va fer una aposta decidida pel negoci familiar.
Des de llavors, Talleres Pérez Alonso ha fet un canvi substancial. El taller ofereix ara tots els serveis que es poden demanar a un taller en els temps actuals.

El propi Sergi en ho explica:

“Oferim el màxim servei: mecànica, electricitat, planxisteria, tapissats de cotxes… tot, absolutament tot… fins i tot oferim el servei de passar la ITV. Si el client no pot anar personalment a fer aquest tràmit, nosaltres el podem fer per ell”

..... Pérez durant l'entrevista.

Sergi Alonso  durant l’entrevista.

En aquest darrers temps i a partir de  l’impuls d’en Sergi, Talleres Pérez Alonso S. L.  s’ha convertit en un dels tallers amb més prestigi de la ciutat de Barcelona.  La prova és que els acaben de concedir  el certificat de “Five Star Dupont”
“Això ha estat molt important per a nosaltres, és un reconeixement a tota la feina que hem fet tant en el capítol d’inversions en 
maquinària com en el de la formació  i el reciclatge constant de tot l’equip que hi estem treballant.  Aquest certificat “Five Star”  atorga la “garantia de per vida” sobre les reparacions que fem a Talleres Pérez Alonso i ens assenyala com un dels tallers amb més qualitat de la ciutat.”

IMG_0212

Parlar amb en Sergi Alonso és tota una lliçó de compromís amb el propi ofici, amb la tradició familiar i amb l’empresa que, dia a dia, obre la porta per oferir el millor servei. Una mostra més de la vitalitat del nostre comerç de proximitat.

CMtallperalo-mini

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s