Vista Òptica

IMG_0243

Mare de Déu de Port, 252
08038 Barcelona
Tel / Fax 93 331 40 47
Mail:  
vistaoptica.zonafranca@gmail.com
Podeu veure el mapa.

IMG_0249

Al darrera de cada una de les botigues que conformen el nostre teixit de comerç de proximitat hi ha una història.  En aquest blog mirem d’explicar-vos aquestes històries perquè estem fermament convençuts que cal que les coneguem i valorem.
Al darrera dels nostre comerç de proximitat no hi ha societats anònimes, ni consells d’administració sinó persones que aixequen la persiana cada dia per tirar endavant una activitat que coneixen i estimen. Persones que volen treballar dignament per oferir un serveis i uns productes amb els que han treballat, en molts casos, durant generacions.

En visitar Vista Òptica ens hem trobat, no només  una història sinó, també,  una idea clara i precisa del què  fan, de com ho fan  i, sobretot, de per què ho fan d’una determinada manera.

IMG_0250

En arribar  a la cantonada de Mare de Déu de Port amb el carrer Foneria ens rep el senyor José Sierra López, el gerent de la botiga, que comença per explicar-nos què és Via Òptica :

“Portem aproximadament deu anys aquí, al barri.  Aquesta botiga era d’un conegut meu que, en marxar de Barcelona me la va traspassar, i des d’aleshores que estem aquí lluitant… Ens dediquem a la òptica, l’optometria, lents de contacte i li donem molta importància  a tot el servei d’audiometria, que potser altres òptiques no toquen tant… A més fem visites domiciliaries  per a persones grans amb problemes de mobilitat….
Mirem d’oferir un servei molt  personalitzat i de qualitat amb una cosa tant important per la qualitat de vida com és tenir cura de la visió i de l’oïda.”

El senyor Jo sé Sierra durant l'entrevista

El senyor José Sierra durant l’entrevista

Quan  parlem sobre cóm ha canviat el sector  en els darrers anys el senyor José Sierra demostra tenir idees  molt clares:

“Nosaltres mirem de fugir de les formes de treball que s’han anat imposant en els darrers anys en aquest sector. En els darrers anys la òptica sembla que s’ha convertit en una mena de mercat on la prioritat és la guerra de preus… Les grans superfícies i algunes cadenes han imposat una visió d’aquest ofici que no té res a veure amb el que havia estat tradicionalment. I més en un país com el nostre que sempre ha tingut un gran prestigi en el camp de la òptica…

Jo mateix vaig treballar durant alguns anys  de director comercial d’una marca… Fins que vaig veure que no m’interessava entrar en aquest joc i em vaig establir pel meu compte per poder treballar de la manera que crec que s’ha de treballar un servei com aquest”

IMG_0253

Quan sortim de visitar Vista Òptica ho fem amb la consciència clara, un cop més, de tenir la sort de disposar, en els nostres carrers, a prop de casa, d’excel·lents professionals que s’estimen allò que fan i que saben fer-ho bé.

I aquest és un patrimoni (no ens cansarem de dir-ho)  que cal defensar.

IMG_0246

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s