Mobles el Cisne

IMG_0295

Mobles el Cisne
Passeig de la Zona Franca,224

08038 Barcelona
Tel. 93 332 36 98
Podeu veure el mapa

IMG_0298

El Passeig de la Zona Franca, és una de les artèries principals de  la Marina i, de fet, s’ha convertit en l’eix  vertebrador dels nostres barris. Allà, a més de l’intens trànsit de tota mena de vehicles, hi podem trobar una bona de pila de botigues. Des de grans magatzems fins a botigues de tota la vida.
És en aquesta arteria vital, concorreguda i, potser, un pèl caòtica, que hi trobem,  concretament al número 224,  una de les botigues amb més història dels nostres barris:  Mobles el Cisne.

IMG_0304

Situat en un local molt ampli, aquest negoci té ja més de 50 anys d’existència.

Ens rep, com sempre molt amablement, el senyor Vicente Tomás:
“La botiga de mobles la va obrir el meu pare fa ja 51 anys. El meu avi  tenia una sabateria aquí al costat, que ara porten les meves germanes… El pare, amb l’ajut d’un oncle seu que ja tenia una botiga de mobles, es va decidir a obrir-ne una. Ja han passat una bona colla d’anys i ara som nosaltres, el meu germà Joan i jo els qui continuem aixecant la persiana.”

El senyor Vicente Tomás Serrano durant l'entrevista

El senyor Vicente Tomás Serrano durant l’entrevista

Ens explica el senyor Vicente com ha anat canviant aquest negoci que coneix de tota la vida:

“Bé… a part de que ara estem passant uns moments molt difícils,  el negoci del moble és sempre un negoci molt canviant. Hem vist canviar les modes, el gustos i els materials… A més, han sorgit fenòmens com el d’aquelles grans superfícies que venen el moble fet… Nosaltres ens mantenim en gran part perquè tenim una clientela molt fidel i en part ,també,  pel fet de poder fer el moble a la mida i al gust del client”

IMG_0305

Ens acomiadem del senyor Vicente desprès d’acabar de visitar  tot el local.  Cal dir que, aquest,  compta amb un amplíssim pis soterrani on hi ha una gran exposició de tot tipus de mobles.
Ens acomiadem, com dèiem, amb el regust agradable d’haver visitat, un cop més, una de les botigues que formen part de la història petita dels nostres barris. Una història que es fa dia a dia, aixecant la persiana i mirant d’estar atent a allò que està passant al voltant.

És la història del nostre comerç de proximitat: Feina i perseverança.

IMG_0297

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s