Toldos Durán

duran_logo_def 17092013

Mare de Déu de Port, 260
08030 Barcelona
Tel. 93 331 63 49
Fax. 93 296 91 17
administracion@toldosduran.net
www.toldosduran.net
Podeu veure el mapa

IMG_0310

El carrer Mare de Déu de Port és , també, un dels més importants eixos comercials dels nostres barris.
Allí, en el tram que va desde la plaçeta Teresa de Claramunt fins al carrer de la Foneria, hi podem trobar  una bona  representació de la diversitat i la qualitat del nostre comerç de proximitat. I és precisament allí, al carrer Mare de Déu de Port,  concretament en el número 260  que hi trobem el comerç del que us parlarem avui.

És d’aquella mena de negocis que han passat de pares a fills.  Va obrir, al mateix local on ara el podem trobar, fa més de trenta-cinc anys, i des del 1984  porta el nom amb que avui el coneixem: Toldos Durán.

IMG_0315

El germans Rafael i Carles Duran ens reben molt amablement i ens expliquen la història i les principals característiques del seu negoci:
” El nostre pare – ens explica en Carles-  va obrir la botiga en aquest mateix local, primer amb un altre soci i, desprès, al 1984, el va continuar portant ell sol ja amb el nom que té avui: Toldos Durán… Nosaltres hem continuat l’ofici i l’activitat del nostre pare. Som la segona generació”

Fulano i Mengano durant l'entrevista

En Rafael Durán i en Carles Durán

“Portem trenta i pico d’anys al barri i encara hi ha gent que no ens coneix! – intervé en Rafael – encara trobem gent que es sorprén quan s’asebenta que molt a prop de casa seva hi té una botiga de tendalsSuposo que és degut al fet que som una botiga molt especialitzada, però és de les coses curioses que encara ens passen…”
Esperem que aquest article contribueixi a  posar remei a aquest desconeixement…

Continuem la nostra conversa parlant de l’evolució de la seva activitat:
“El món dels tendals, com tot, ha canviat molt i molt ràpidament. Tan pel que fa als materials com a tot el tema de la motorització i automatització dels tendals… Avui en dia pots tenir un tendal completament automàtic, pots programar que s’obri o es plegui en funció de l’hora, de la llum o fins i tot del vent… En el nostre camp la tecnologia hi té un paper molt important…”

IMG_0318

Aquest interés per la tecnologia i per estar sempre al cas de les novetats, tant del seu sector com del món que els envolta, es manifesta, també, en el fet que disposin d’una pàgina web molt complerta i ben estructurada on hi podem conèixer els articles que comercialitzen.

Els germans Rafael i Carles Duran ens parlen del seu interés per donar a conèixer el comerç del barri:
“Pensem que la feina de l’Associació de Comerciants la Marina és molt important. Cal que ens donem a conèixer… El comerç de proximitat és molt important en la vida d’un barri i, a més, és sempre garantia de qualitat en el servei…  Nosaltres som els primers interesats en que els nostres clients quedin contents amb els serveis que els oferim. És la nostra principal arma per competir amb les grans superfícies…”

Sortim de visitar Toldos Duran, un cop més, amb l’agradable sensació de tenir, ben aprop nostre, gent que fa les coses bé i que ho demostra cada dia des de fa una pila d’anys.

IMG_0308

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s