Tucerrajeria.com

Passeig de la Zona Franca,173
Tel. 661 991 144
www.tu-cerrajeria.com
Podeu veure el mapa

AparadorQuan a algú li agrada la seva feina es nota de seguida. Això és el que et passa quan visites a l’Iván Ruiz, manyà i propietari juntament amb la Virginia, la seva parella, de la serralleria Tucerrajería.com, situada al Passeig de la Zona Franca, 173. Només entrar ja m’ensenya l’últim encàrrec en el que està treballant, la instal·lació d’un sistema d’obertura comunitari en una nova comunitat de veïns, i m’explica amb detall en què consisteix la feina.

Xerrant amb l’Iván te n’adones que és meticulós i professional. T’acaba convencent perquè veus que sap del que parla. “Un manyà ha de ser una persona de confiança”, explica, “treballem en la seguretat i per això la nostra feina consisteix en assessorar els nostres clients perquè tothom tingui la millor protecció dins les seves possibilitats”.

DSC05478web

 “Tot el que es tanca es pot obrir”, diu l’Iván. Aquest podria ser un bon lema per un negoci que ofereix una gamma de serveis ben variada: servei urgent de serralleria les 24 hores, còpies de claus, persianes, instal·lació de portes blindades, portes de comunitats de veïns, obertura i instal·lació de caixes fortes… només cal consultar la seva pàgina web per conèixer-los tots.

La ubicació actual al Passeig de la Zona Franca és bastant recent però el negoci de serralleria de l’Iván i la Virginia va començar el 2000, treballant molts anys sense un local obert al públic. El 2012 van obrir per primer cop un local situat als Jardins de la Mediterrània i, finalment, l’abril de 2013 es van desplaçar a on es troben actualment. “Estem molt contents amb el canvi. Pensem que el barri necessitava una serralleria d’aquest tipus”, expliquen.

Iván i Virginia

L’Iván i la Virginia al local de Tucerrajería.com

I és que tot i que es tracta d’un negoci que, per alguns serveis específics, abasta un radi d’acció de fins a 50-60 quilòmetres de Barcelona, l’Iván i la Virginia tenen molt clar que “som un comerç de barri. Creiem que la millor manera per donar-se a conèixer és el boca-orella i anar guanyant-nos la confiança de la gent a poc a poc”.

Precisament, aquesta convicció en el comerç del barri es reafirma en el fet que l’Iván és des de finals de 2013 el president de l’Associació de Comerciants la Marina. “Volem contribuir a transformar el barri entre tots”, explica l’Iván, “per això estem fent una feina de captació de socis perquè més comerciants s’impliquin en l’associació”. “Aquest barri és un punt d’entrada a la ciutat de Barcelona i ha de ser un lloc de referència”, afirma.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s