La Piruleta

Aviador Ruiz de Alda, 6
Tel. 93 192 77 22
Podeu veure el mapa

Portada La PiruletaAbans d’arribar a La Piruleta m’imagino una botiga plena de nens i nenes impacients per fer-se amb la seva llaminadura preferida. No m’equivoco gaire, perquè just quan hi entro em trobo amb un grup de nenes que han anat a buscar el seu berenar després de sortir de l’escola. Evidentment, una botiga de llaminadures és un punt d’atracció per als més petits però també pels grans.

Així ho explica la Kathy Infante, que juntament amb el seu marit va obrir aquest negoci l’any 2011: “La majoria de clients que tenim són nens del barri però també tenim gent gran que venen a comprar coses com caramels sense sucre”. La Kathy diu que “vam decidir obrir aquest negoci perquè al barri no hi havia altres botigues dedicades a les llaminadures i teníem ganes de provar-ho a veure com anava”.

Foto 1 La Piruleta

A La Piruleta tenen, lògicament, el moment de màxima activitat a les tardes, després de la sortida dels col·legis, i també obren dissabtes i diumenges, quan hi ha un tipus de públic més familiar. Amb el pas dels anys han anat ampliant l’oferta de productes i ara a La Piruleta, a part de llaminadures, ja s’hi poden trobar begudes, gelats, frankfurts, bikinis… I a l’estiu encara més: amb orxates i granissat per refrescar-se i passar millor la calor.

Foto 2 La Piruleta“No ens podem queixar de com funciona el negoci”, afirma la Kathy, tot i que van obrir enmig de la crisi econòmica. “Tenim una clientela fidel d’aquí del barri tot i que encara ens estem donant a conèixer a la gent de la zona. Participem a les festes del barri i repartim targetes perquè ens conegui més gent”, explica. I és que aquest local, situat a l’extrem de la barriada del Plus Ultra, pot quedar una mica amagat a ulls dels desconeixedors d’aquesta àrea. El dolç reclam del seu interior, però, és un esquer que segur que atrau als més llaminers.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s