Tecnocasa

Alts Forns, 71
Tel. 93 432 77 80
Podeu veure el mapa

Portada Tecnocasa“Fa 10 anys hi havia 15 immobiliàries al barri, ara només en quedem 3”. Aquesta frase és de Santiago Ferreira, responsable de l’oficina de Tecnocasa a La Marina, i il·lustra molt bé l’auge i la caiguda del mercat immobiliari en els darrers temps. Un mercat que va créixer desmesuradament a tot el país i també al nostre barri. Així, Tecnocasa és un dels pocs comerços de La Marina que encara es dediquen al negoci de vendre i llogar habitatges.

“Va arribar un moment en el que tothom venia pisos. Estava ple d’oportunistes que anaven a buscar el negoci fàcil i ràpid”, diu el Santiago, que afegeix: “Quan ha baixat el ‘boom’ el sector s’ha professionalitzat i hem quedat els que realment ens sabem dedicar a això. Cal ser molt professional, conèixer bé les variacions de lleis i normatives, etc. Es fan menys vendes de pisos que abans però més ben fetes”.

Foto 1 TecnocasaEl mercat immobiliari ha canviat molt en els últims anys. “Els preus han baixat molt i el barri de La Marina és una zona molt ben valorada per la seva relació qualitat/preu”, explica el Santiago, que també diu que l’oferta de serveis del barri (escoles, centres d’atenció primària, comerços…) és un bon reclam perquè gent de fora hi vingui a viure, tot i que també afirma que la majoria de clients són gent jove de La Marina que ha decidit quedar-se al barri. D’altra banda, no sorprèn que el màxim inconvenient segueixi sent la no arribada del metro.

Foto 2 Tecnocasa“A Tecnocasa intentem ser la immobiliària del barri. Volem oferir un servei pròxim i que ajudi al client a aconseguir un pis a l’alçada de les seves necessitats i capacitats”, comenta el Santiago. “Per això ens movem molt pel barri, participem amb festes com la de Sant Jordi, fem sortejos, repartim informació…”. A més, “busquem gent per treballar amb nosaltres. Gent jove, amb ganes d’aprendre i créixer i amb una actitud positiva”, diu el Santiago.

Realment el xoc i la polèmica que ha viscut el sector immobiliari en els últims anys és considerable. Encara més el patiment de molta gent que s’ha quedat sense casa. Tot i així, l’habitatge és una necessitat bàsica i val la pena fer les coses bé a l’hora de comprar o llogar un pis. El sentit comú i oficines com la de Tecnocasa poden ajudar a tornar a començar.

 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s