Bar Restaurant La Masia

Alts Forns, 61
Tel. 93 431 84 37
Podeu veure el mapa

Portada La MasiaNomés entrar al Bar Restaurant La Masia ja notes que t’endinses a un local amb molta història darrere. El seu interior és ben singular, decorat amb una gran quantitat d’objectes interessants com ara ràdios antigues, càmeres de fotos o tot tipus de peces blaugranes que anticipen la passió i l’ambient que es viu els dies que juga el Barça en aquest negoci que el Manuel Luna i la seva dona porten des de fa ja 30 anys.

Foto 1 La MasiaEl negoci ha anat evolucionant a mesura que el barri de La Marina ha canviat amb els pas dels anys. Primer va ser un pub, després un restaurant que fins i tot tenia menjadors al pis de dalt i posteriorment s’ha redimensionat altra vegada per ser un lloc de referència per dinar, fer el cafè o esmorzar. I cal insistir en l’esmorzar, a punt sempre pels més matiners perquè el Manuel obre cada dia a les 4 de la matinada, preparat per acollir els que encara de negra nit comencen la jornada.
Foto 2 La MasiaA part d’una clientela fixa del barri, el Bar Restaurant La Masia sempre ha atret a gent de pas que ha vingut a La Marina per feina o per altres motius i que troba en aquest establiment un bon lloc per fer una mica de pausa. “La nostra idea és sempre oferir bons productes a un bon preu, donant importància una cuina de mercat”, explica el Manuel, que s’encarrega de dilluns a dissabte, de les 4 de la matinada a les 10 de la nit de tirar endavant el negoci. “Avui dia les hores valen més que abans”, diu, per il·lustrar la necessitat de treballar més per arribar al mateix a causa de l’impacte de la crisi.

Foto 3 La MasiaA part dels dinars o esmorzars, l’altra especialitat del Bar Restaurant La Masia són els partits del Barça. “Si cal obrir un diumenge s’obre”, explica el Manuel, que comparteix la seva passió blaugrana amb els clients que puntualment acudeixen els dies que juga el seu equip, creant un ambient que converteix aquest local en un mar de festa, de nervis, de patiment… una mica de tot plegat.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s