AJORNAMENT DE LA MOSTRA DE COMERÇ

La Mostra de Comerç s’ajorna i se celebrarà el dissabte 13 de juny. El motiu d’aquest canvi en la data és pel prolongat procés de negociació que hi ha hagut entre l’Associació de Comerciants i el districte de Sants-Montjuïc, concretament amb la Guàrdia Urbana, per l’oposició municipal a celebrar la Mostra al passeig de la Zona Franca, ubicació escollida en consens pels comerciants de la Marina. El consistori considera inviable tallar el trànsit en aquesta via.

La Mostra de Comerç vol ser una atractiva jornada, tant comercial com lúdica, que té com a objectiu activar el comerç de la zona, raó per la qual s’havia escollit el carrer més ample de la Marina. Davant de la negativa inicial, es va fer una reunió amb el cap de la Guàrdia Urbana i es va arribar a un acord. La nova proposta consensuada permetrà celebrar la Mostra de Comerç entre la plaça la Marina i una part del passeig de la Zona Franca, i es tallarà el trànsit només al c/ Foneria però sense la necessitat de tallar-lo al passeig.

Agraïm el suport rebut tant per la consellera i la tècnica de Comerç del Districte de Sants-Montjuïc com per totes les entitats del barri, de les associacions de comerciants de Creu Coberta, de Sants i de Poble-sec i també de tots els socis i comerciants en general.

Aprofitem l’avinentesa per informar que pel canvi de data de la Mostra de Comerç, el sorteig de la tauleta digital de l’activitat “AlaMarinafemVermut” també es posposa a la nova data de celebració de la Mostra. Així doncs, esperem veure-us a tots el dissabte 13 de juny i desitgem que gaudiu d’una jornada plena d’activitats.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s