Butlletí Electrònic

Denunciem la venda ambulant

 

Des de l’Associació de Comerciants portem mesos denunciant el problema de la venda ambulant sense llicència, fins ara no hem obtingut  la solució per part de l’administració. Per aquest motiu hem començat una campanya pública amb l’objectiu de posar fi a aquesta situació.

VENDA AMBULANT MELONS

 

El primer pas, ha estat denunciar-ho a l’apartat d’opinió del Diari de la Marina d’aquest mes de novembre. En aquest article diem que la venda ambulant està regulada pel reial decret 199/2010, i que aquesta llei dóna potestat als ajuntaments per donar les autoritzacions pertinents per a les ubicacions i altres temes legals.

 També fem palès que molts del productes que es venen al carrer de forma no legal, no tenen

una procedència lícita i d’altres no tenen les garanties que ofereixen els establiments legalment establerts.

 Cal destacar que aquests “venedors”  fan ús del mobiliari urbà, utilitzant-lo com a expositor dels seus productes. Trien  punts claus on hi ha una alta afluència de vianants, independentment de que la seva activitat dificulti el pas de les persones.

 Des de l’Associació de Comerciants creiem que és  una imatge degradant  pel barri. A diari  es veuen individus fent la venda ambulant pel carrer sense cap garantia sanitària , ni de control sobre el producte i fent competència deslleial.

 Per aquest motiu seguirem fent passos per la seva eradicació. Us anirem informant puntualment de les actuacions que durem a terme per aconseguir un barri sense venda il·legal.

 

 

Neix “La Marina Tapea”

El passat divendres 7 de novembre va començar la Marina Tapea, la primera activitat realitzada pels restauradors del barri.

Restauradors del barri es van posar en contacte amb l’Associació de Comerciants per organitzar la Ruta de la Tapa al barri.

FOTO LA MARINA TAPEA VERSION 2

Nosaltres vam entomar el repte i vam visitar tots els bars i restaurants de la Marina.

En aquesta primera edició s’han apuntat 19 establiments.

Podem trobar una variada oferta gastronòmica pensada per l’època de l’any en la que estem, amb plats calents representatius de cada bar. Tot acompanyat d’una copa de  vi, canya de cervesa, aigua o refresc.

És una forma divertida i distesa de conèixer els locals del barri accessible a totes les butxaques, ja que la Tapa + Beguda són 1,95€.

Recordeu que són tots els divendres fins el 19 de desembre de les 19.00h a les 23.00h.

 

Anem a vendre més!

Ja s’apropa el Nadal i des de l’Associació de comerciants hem començat els preparatius d’aquesta campanya.

Durant el mes de novembre i desembre anirem contactant amb vosaltres per fer-vos partíceps de les diferents activitats.

Com cada any al mes de novembre estem contactant amb vosaltres per la col·locació de l’Enllumenat Nadalenc. Volem crear un ambient nadalenc col·laborant així a dinamitzar l’economia.

Tots els comerços associats podeu participar. Qui col·labori sortirà publicat al Diari de la Marina i se us farà entrega d’un pòster distintiu com a botiga adherida.

Us hem visitat als vostres comerços per fer-vos arribar la loteria de Nadal perquè la repartiu entre tots els vostres clients. També, com a comerciants teniu la possibilitat de comprar el número de la Grossa de l’Associació.

 

LOTERIA DE NADAL2014

Com a novetat aquest mes de novembre estem gravant la felicitació de Nadal en la qual es  promociona el comerç associat. La Marina Viva és l’encarregada de fer la gravació i el vídeo es presentarà el dia 13 de desembre a les 18.40h a la Plaça de la Marina durant la celebració de La Marató de TV3. Us trucarem per concertar l’hora i així pugueu sortir felicitant els Nadals als veïns i veïnes del barri.

De cara al mes de desembre, com cada any, us farem arribar les agendes i els calendaris de l’Associació de Comerciants.

El dia 23 de desembre per animar les compres del Pare Noël i Caga Tió anirà un grup de Rumba Catalana per tots els establiments associats per amenitzar la jornada.

Aquest any, tornarem a fer un Sorteig on hi haurà un únic afortunat que guanyarà 500€. La campanya es durà a terme des de dilluns 1 de desembre fins el diumenge 4 de gener.

És una campanya exclusiva pels comerços associats i té com objectiu fomentar la compra al barri durant les Festes, per tant totes les compres superior a 10€ participaran en el Sorteig. Des de l’Associació es portarà a cada establiment una urna de cartró on es dipositarà el tiquet de compra i al seu revers s’apuntarà les dades del client: nom, cognom i telèfon mòbil.

Al matí del 5 de gener es sortejarà a la radio de la Marina en directe el premi de 500€ i es trucarà al guanyador. La persona premiada tindrà dues hores la mateixa tarda del 5 de gener (de 17h a 19h) per gastar-se els 500€ de premi, com a mínim la despesa l’ ha de fer en tres botigues associades que ella mateixa seleccioni.

 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s